Rökt musselcocotte med svart caviar

Foto: Abba ¤

Rökt musselcocotte med svart caviar

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Svart Caviar (Abba)

1.0 

burk

Gurka

0.5 

styck

Citron juice+fruktkött

 

 

 

Cocotte

 

 

 

Rökta musslor }

1.0 

förp.

Soltorkade tomater

50.0 

gram

Gul lök

0.5 

styck

Ägg

4.0 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 0

Recept: 718 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 6%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 168 gram)

Ingredienser

Visa:

Svart Caviar (Abba) 1.0 burk 13%

Gurka 0.5 styck 3%

Citron juice+fruktkött 0%

 

Cocotte 

Rökta musslor } 1.0 förp. 28%

Soltorkade tomater 50.0 gram 12%

Gul lök 0.5 styck 4%

Ägg 4.0 styck 35%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Abba

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C. Låt musslorna rinna av. Hacka soltorkade tomater och lök. Blanda musslor, tomater och lök. Salta och peppra. Fördela i cocotteformar (rymd cirka 1 ½ dl).
  2. Gör en liten grop i mitten. Knäck i ett ägg i varje grop. Baka i ugnen i vattenbad (täck med lock) tills ägget nästan har stannat (15 - 20 minuter).
  3. Låt cocotterna svalna något. Klicka på svart caviar. Pressa över några droppar citron. Servera med några gurkstavar till varje cocotte.

Fler recept inom Förrätt med musslor

Liknande recept som Rökt musselcocotte med svart caviar