
Limeparfaith med hallon
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 123

GBR (GI) / port: 0
Recept: 245 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Hallon 60.0 gram 8%
Kesella naturell 140.0 gram 87%
Lime 1.0 styck 5%
Skapat av: kocken76
Tillagning
- Tina hallon, riv limeskal och pressa juice.
- Blanda med kesella.
- Häll upp i form och ställ in i frysen 3-4 timmar innan servering.
- Garnera med några hallon.
Fler recept inom Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
Liknande recept som Limeparfaith med hallon
-
Saftsoppa, saftkräm
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Blåbärssoppa, blåbärskräm
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare:
-
Klassisk nyponsoppa med mandelbiskvier och vispad grädde.
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Äppelsoppa eller äppelkräm med äppelkrutong
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Körsbärssoppa, kräm, kompott, spottsoppa
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Soupe de melon, melonsoppa
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gammaldags fruktkompott, fruktkräm av torkad frukt
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Arla
-
Äppelkräm med kardemummaskorpor
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rabarberkräm, rabarberkompott
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Krusbärskräm, krusbärskompott
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Arla