
Kesokaka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 297

GBR (GI) / port: 3
Recept: 595 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 4%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kvarg naturell 4% fett 250.0 gram 39%
Äggula 1.0 styck 9%
Äggvita 3.0 styck 8%
Sötmandel mald 0.5 dl 15%
Steviasocker } 0.5 msk 4%
Bakpulver 0.5 tsk 1%
Tillbehör:
Hallon frysta sockrade 4.0 dl 25%
Skapat av: MalinA
Tillagning (45 min )
- Vispa äggvitorna till hårt skum.
- Blanda de torra ingredienserna.
- Vänd ner allt i de fluffiga äggvitorna, klicka ut i ugnsfast form.
- Grädda i 175 grader i cirka 25-30 minuter.
- Värm hallonen.
Fler recept inom Varm frukt och kräm
Liknande recept som Kesokaka
-
Friterad banan med glass och jappsås
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokospanerad friterad banan
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Dominikanska karamelliserade bananer
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Friterad fruktpaj
Tid: 2 tim , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Friterad äppelpaj modell McDonald´s
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Grillad melon och ananas (efterrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varma fruktpaket med kesella på grillen
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Grillade mandeläpplen (efterrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grillad chokladbanan
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grillade fruktspett (efterrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan