Kesokaka

Kesokaka

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Kvarg naturell 4% fett

250.0 

gram

Äggula

1.0 

styck

Äggvita

3.0 

styck

Sötmandel mald

0.5 

dl

Steviasocker }

0.5 

msk

Bakpulver

0.5 

tsk

 

Tillbehör:

 

Hallon frysta sockrade

4.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 297

GBR (GI) / port: 3

Recept: 595 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 4%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 290 gram)

Ingredienser

Visa:

Kvarg naturell 4% fett 250.0 gram 39%

Äggula 1.0 styck 9%

Äggvita 3.0 styck 8%

Sötmandel mald 0.5 dl 15%

Steviasocker } 0.5 msk 4%

Bakpulver 0.5 tsk 1%

 

Tillbehör:

Hallon frysta sockrade 4.0 dl 25%

Skapat av: MalinA

Tillagning (45 min )

  1. Vispa äggvitorna till hårt skum.
  2. Blanda de torra ingredienserna.
  3. Vänd ner allt i de fluffiga äggvitorna, klicka ut i ugnsfast form.
  4. Grädda i 175 grader i cirka 25-30 minuter.
  5. Värm hallonen.

Fler recept inom Varm frukt och kräm

Liknande recept som Kesokaka