Saffranswraps med kyckling och avokado

Foto: Medlemsrecept

Saffranswraps med kyckling och avokado

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingfilé med skinn

2.0 

styck

Bulgur gryn

2.0 

dl

Creme fraiche saffran-tomat }

2.0 

dl

Avokado

1.5 

styck

Tunnbröd mjukt

6.0 

skivor

Hönsbuljongtärning

1.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 211

Kcal / portion: 637

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2547 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 10%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 301 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 2.0 styck 19%

Bulgur gryn 2.0 dl 22%

Creme fraiche saffran-tomat } 2.0 dl 23%

Avokado 1.5 styck 12%

Tunnbröd mjukt 6.0 skivor 23%

Hönsbuljongtärning 1.0 styck 1%

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

Tillagning

  1. Koka bulgur enligt instruktionerna på paketet. Tillsätt en hönsbuljongtärning till vattnet.
  2. Skär kycklingfiléerna i bitar och stek i riktigt smör. Salta och peppra.
  3. Tillsätt en burk Arla créme fraiche gourmet Saffran&Tomat till kycklingen. Låt koka ihop i några minuter.
  4. Lägg ut ett tunnbröd på aluminiumfolie och lägg lite av kycklingröran samt bulgur i mitten på brödet.
  5. Toppa med tärnad avokado och vik ihop tunnbrödet. Rulla sedan in allting i folien.

Kockens kommentar

Snabbt och gott recept som är perfekt att ha med i ryggsäcken på en skidtur eller som ett snabbt mellanmål.

Fler recept inom Snittar och toasts ¤

Liknande recept som Saffranswraps med kyckling och avokado