Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 403

GBR (GI) / port: 16
Recept: 1612 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 3%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Portionsbröd 4.0 styck 64%
Skinka rökt skivad 8.0 skivor 14%
Kvarg naturell 4% fett 250.0 gram 14%
Äpple rött, syrligt 1.0 styck 3%
Honung 1.0 msk 4%
Timjan 2.0 kvistar 0%
Kryddkrasse 0%
Kock: Anna, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Kärna ur äpple och skär i kuber. Grovhacka timjan. Blanda keso, äpple, honung och timjan.
- Lägg två skivor skinka i varje bröd. Lägg kesoblandningen över. Toppa med lite krasse.
Fler recept inom Inspirerande enkelt TA BORT
Liknande recept som Skinkmacka med äppelkeso och krasse
-
Röd linsgryta med stark korv
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk enkel spenatsoppa med ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bovetesallad med rucola och valnötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Bulgursallad med russin, aprikos och mandel
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gnocchisallad
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Michael, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre