
Rebeccas Filfrukost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 110

Kcal / portion: 483

GBR (GI) / port: 7
Recept: 483 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 3%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Filmjölk 2.5 dl 32%
Banan 1.0 styck 22%
Müsli } 1.0 dl 30%
Linfrön krossade 1.0 msk 9%
Kanel mald 1.0 tsk 1%
Skapat av: rebeccajagerhall
Tillagning
- Häll upp och ät. =)
Fler recept inom Flingor, fil, fruktsallad
Liknande recept som Rebeccas Filfrukost
-
Filbunke, traditionell filmjölk
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Arla
-
Långfil, tätmjölk, seg norrländsk filbunke
Tid: 5 min (+ 48 min) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Granola - müsli med nötter och russin
Tid: 4 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Magnus favoritmüsli med dinkel och aprikoser (tillbehör)
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Lyxmüsli med nötter och frön
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Filmjölk med müsli och färsk frukt
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Sofia
-
Yoghurt med müsli och färsk frukt
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Fruktsallad med avokado (frukost)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Yoghurt med avokado och jordgubbar
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Yoghurt med bär och ägg (GI-recept)
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Lauritzson, GI i praktiken