Avokadosallad med havskräftor (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Avokadosallad med havskräftor (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Havskräftor kokta

4.0 

styck

Tomater

4.0 

styck

Rucolasallat

1.0 

förp.

Purjolök

0.5 

styck

Avokado

6.0 

styck

Solrosskott

1.0 

förp.

Citronjuice

 

 

Svartpeppar grovmald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Bruno Paillard Première Cuvée

Torr vit champagne
Pris: 349 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1610 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 371 gram)

Ingredienser

Visa:

Havskräftor kokta 4.0 styck 12%

Tomater 4.0 styck 4%

Rucolasallat 1.0 förp. 2%

Purjolök 0.5 styck 2%

Avokado 6.0 styck 79%

Solrosskott 1.0 förp. 1%

Citronjuice 0%

Svartpeppar grovmald 0%

Tillagning (15 min )

  1. Skala och skär avokado i bitar. Tärna tomaterna och skär purjolöken i skivor. Lägg allt i en skål. Häll över citronsaft.

  2. Tvätta rucolasallaten och fördela den i fyra tallrikar. Lägg avokadosalladen och solrosskott ovanpå.

  3. Tag av stjärten från havskräftorna och skala den. Lägg resten av havskräftan som dekoration på tallrikarna. Strö över svartpeppar.

Fler recept inom Bruno Paillard Première Cuvée

Liknande recept som Avokadosallad med havskräftor (förrätt)