Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 233
Kcal / portion: 0
GBR (GI) / port: 0
Recept: 1392 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 20%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
5-minuterssill (ABBA) } 1.0 förp. 29%
Creme fraiche 1.5 dl 35%
Senap skånsk 3.0 msk 6%
Dijonsenap ¤ 1.5 msk 2%
Majonnäs äkta 3.0 msk 22%
Apelsinjuice 2.0 msk 1%
Skal av apelsin 1.0 styck 1%
Gul lök 0.5 styck 2%
Honung flytande 2.0 tsk 3%
Kockskolan:
Så läggs sill in > Äts ej
Skapat av: Abba
Kock: Tom Sjöstedt
Tillagning (10 min )
- Pressa apelsin och riv skal. Skala och hacka lök. Skär sillen i bitar.
- Blanda ingredienserna till såsen. Häll över sillen. Blanda ner försiktigt så att du inte förstör sillbitarna.
Fler recept inom Sillinläggningar
Liknande recept som Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Löksill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Inlagd glasmästarsill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ättiksströmming, inlagd strömming
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sursild - enkel norsk inlagd sill
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tom Sjöstedt
-
Havtornssill
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Fredriks Fika
-
Glöggsill
Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skånsk kryddsill
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman