Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Inläggningssill

600.0 

gram

 

Sås:

 

Senap skånsk

2.0 

dl

Strösocker

3.0 

msk

Vinäger

2.0 

msk

Matolja (rapsolja)

4.0 

msk

Dill finhackad

3.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 239

Kcal / portion: 285

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2278 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 17%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 119 gram)

Ingredienser

Visa:

Inläggningssill 600.0 gram 55%

 

Sås:

Senap skånsk 2.0 dl 16%

Strösocker 3.0 msk 7%

Vinäger 2.0 msk 0%

Matolja (rapsolja) 4.0 msk 21%

Dill finhackad 3.0 msk 0%

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

Tillagning (5 min + 24 tim )

  1. Skär de inlagda sillfiléerna i bitar.  Blanda ingredienserna till såsen. Lägg sillen i en glasburk och häll såsen över. Ställ sillen kallt i ett dygn innan servering.

Fler recept inom Sillinläggningar

Liknande recept som Senapssill