Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 239

Kcal / portion: 285

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2278 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 17%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Inläggningssill 600.0 gram 55%
Sås:
Senap skånsk 2.0 dl 16%
Strösocker 3.0 msk 7%
Vinäger 2.0 msk 0%
Matolja (rapsolja) 4.0 msk 21%
Dill finhackad 3.0 msk 0%
Kockskolan:
Så läggs sill in > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min + 24 tim )
- Skär de inlagda sillfiléerna i bitar. Blanda ingredienserna till såsen. Lägg sillen i en glasburk och häll såsen över. Ställ sillen kallt i ett dygn innan servering.
Fler recept inom Sillinläggningar
Liknande recept som Senapssill
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Löksill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Inlagd glasmästarsill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ättiksströmming, inlagd strömming
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sursild - enkel norsk inlagd sill
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tom Sjöstedt
-
Havtornssill
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Fredriks Fika
-
Glöggsill
Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skånsk kryddsill
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman