Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 214

Kcal / portion: 238

GBR (GI) / port: 2
Recept: 953 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 13%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Tunnbröd mjukt, runt 2.0 styck 21%
Rödlök 2.0 styck 13%
Olivolja 2.0 msk 24%
Strösocker 1.0 tsk 2%
Rosmarin 1.0 kvist 0%
Präst hårdost 31% 100.0 gram 40%
Kockskolan:
Om pizza > Äts ej
Kock: Tina Nordström
Uppdragsgivare: Citygross
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
- Lägg tunnbröden på ugnsplåtar. Riv ost.
- Strimla löken och fräs den snabbt i oljan utan att den får färg tillsammans med socker och rosmarin.
- Fördela lökfräset på bröden, strö över osten. In i ugnen cirka 5 minuter.
- Dela i bitar och dra några varv med salt och pepparkvarnen över.
Passar till
Fler recept inom Pizza
Liknande recept som Tunnbrödspizza med rödlök och färsk rosmarin
-
Masa pizza napoletana, italiensk kalljäst pizzadeg
Tid: 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Masa pizza fatta in casa, italiensk varmjäst pizzadeg
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Svensk pizzadeg
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pizza marinara, en italiensk klassiker
Tid: 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza Margherita, en italiensk klassiker
Tid: 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza capricciosa, en nyckfull pizza
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza calzone, inbakad byxpizza
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza vesuvio, vulkanpizza
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Pizza frutti di mare, pizza med havets frukter
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skeppsbröd med torsk och räkor, norsk pescatore
Svårighet: Medel, Receptgivare: