Tunnbrödspizza med rödlök och färsk rosmarin

Foto: Citygross

Tunnbrödspizza med rödlök och färsk rosmarin

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tunnbröd mjukt, runt

2.0 

styck

Rödlök

2.0 

styck

Olivolja

2.0 

msk

Strösocker

1.0 

tsk

Rosmarin

1.0 

kvist

Präst hårdost 31%

100.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om pizza >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 214

Kcal / portion: 238

GBR (GI) / port: 2

Recept: 953 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 13%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 111 gram)

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt, runt 2.0 styck 21%

Rödlök 2.0 styck 13%

Olivolja 2.0 msk 24%

Strösocker 1.0 tsk 2%

Rosmarin 1.0 kvist 0%

Präst hårdost 31% 100.0 gram 40%

 

Kockskolan:

Om pizza > Äts ej

Kock: Tina Nordström

Uppdragsgivare: Citygross

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg tunnbröden på ugnsplåtar. Riv ost.  
  3. Strimla löken och fräs den snabbt i oljan utan att den får färg tillsammans med socker och rosmarin.
  4. Fördela lökfräset på bröden, strö över osten. In i ugnen cirka 5 minuter.
  5. Dela i bitar och dra några varv med salt och pepparkvarnen över.

Passar till

Spenatsallad

Rödbetsrelish

Fler recept inom Pizza

Liknande recept som Tunnbrödspizza med rödlök och färsk rosmarin