Lägg till ingredienser

Satser ā 12 plättar: 2

Ägg

8.0 

styck

Grädde

2.0 

dl

Vetemjöl

2.0 

dl

Pesto Genovese

2.0 

msk

Fetaost

200.0 

gram

Rödlök

0.5 

styck

Honung flytande

2.0 

msk

Matolja till stekning

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 272

Kcal / portion: 1385

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2770 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 20%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 509 gram)

Ingredienser

Visa:

Ägg 8.0 styck 18%

Grädde 2.0 dl 26%

Vetemjöl 2.0 dl 15%

Pesto Genovese 2.0 msk 6%

Fetaost 200.0 gram 21%

Rödlök 0.5 styck 1%

Honung flytande 2.0 msk 5%

Matolja till stekning 1.0 msk 4%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om pannkakor > %

Tillagning (15 min )

  1. Skala och skiva rödlök tunt. Skär fetaost i kuber.
  2. Knäck ägg i en bunke. Vispa ner mjölet till en klumpfri deg. Häll i lite grädde i taget under vispning. Blanda i pesto och salt och peppar.
  3. Hetta upp en plättlagg och pensla med olja. Fördela plättsmeten och stek någon minut på varje sida.
  4. Servera plättarna med feta och rödlök. Ringla honung över.

Fler recept inom Pannkakor, plättar

Liknande recept som Pestoplättar