Pannkakor med laxfyllning

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Pannkakor med laxfyllning

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ägg

2.0 

styck

Vetemjöl

4.0 

dl

Mjölk

8.0 

dl

Smör till stekning

25.0 

gram

 

Fyllning:

 

Philadelphia naturell }

400.0 

gram

Lax gravad

200.0 

gram

Rödlök

0.5 

styck

Dill

1.0 

knippe

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 751

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3005 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 435 gram)

Ingredienser

Visa:

Ägg 2.0 styck 4%

Vetemjöl 4.0 dl 28%

Mjölk 8.0 dl 16%

Smör till stekning 25.0 gram 6%

 

Fyllning:

Philadelphia naturell } 400.0 gram 31%

Lax gravad 200.0 gram 12%

Rödlök 0.5 styck 1%

Dill 1.0 knippe 1%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Salt och peppar 0%

Tillagning (30 min )

  1. Vispa ihop ägg och lite av mjölken. Tillsätt mjöl och vispa till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken lite i taget och vispa.
  2. Stek pannkakor i smör i panna på medelvärme. Låt svalna.
  3. Skinna av och strimla lax. Hacka dill. Skala och hacka rödlök. Pressa citron. Blanda alla ingredienser till fyllningen.
  4. Lägg en klick fyllning på varje pannkaka. Rulla ihop.

Fler recept inom Pannkakor, plättar

Liknande recept som Pannkakor med laxfyllning