Frukostpannkaka med keso

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Frukostpannkaka med keso

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ägg

4.0 

styck

Vetemjöl

1.5 

dl

Rågmjöl fullkorn

1.0 

dl

Havregryn

0.5 

dl

Mjölk

6.0 

dl

Salt

0.5 

tsk

Honung

1.0 

tsk

Russin

1.0 

dl

Smör normalsaltat

2.0 

msk

 

Kvarg naturell 4% fett

2.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 449

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1796 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 6%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 287 gram)

Ingredienser

Visa:

Ägg 4.0 styck 14%

Vetemjöl 1.5 dl 18%

Rågmjöl fullkorn 1.0 dl 10%

Havregryn 0.5 dl 4%

Mjölk 6.0 dl 20%

Salt 0.5 tsk 0%

Honung 1.0 tsk 1%

Russin 1.0 dl 10%

Smör normalsaltat 2.0 msk 11%

 

Kvarg naturell 4% fett 2.0 dl 10%

Tillagning (1 tim 30 min )

  1. Vispa ägg tillsammans med mjölk. Tillsätt mjöl och havre. Vispa ordentligt.
  2. Smällt smör. Häll i smeten. Häll i honung, salt och russin. Ställ in smeten i kylen i minst tio minuter.
  3. Ta fram smeten. Stek pannkakor. Servera med keso till frukost.

Fler recept inom Pannkakor, plättar

Liknande recept som Frukostpannkaka med keso