
Crostini med körsbärstomater och pesto
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 136

GBR (GI) / port: 3
Recept: 543 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 6%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Lantbröd ljust 2.0 skivor 49%
Smör till stekning 2.0 msk 35%
Körsbärstomater 20.0 styck 14%
Pesto Genovese Barilla } 2.0 gram 2%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Christian Campogiani
Uppdragsgivare: Barilla
Tillagning (15 min )
- Stek brödskivorna i smör i stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.
- Skär tomater i tunna skivor.
- Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva.
- Servera genast.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Crostini med körsbärstomater och pesto
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan