Crostini med körsbärstomater och pesto

Crostini med körsbärstomater och pesto

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lantbröd ljust

2.0 

skivor

Smör till stekning

2.0 

msk

Körsbärstomater

20.0 

styck

Pesto Genovese Barilla }

2.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 131

Kcal / portion: 136

GBR (GI) / port: 3

Recept: 543 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 6%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 104 gram)

Ingredienser

Visa:

Lantbröd ljust 2.0 skivor 49%

Smör till stekning 2.0 msk 35%

Körsbärstomater 20.0 styck 14%

Pesto Genovese Barilla } 2.0 gram 2%

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Stek brödskivorna i smör i stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.
  2. Skär tomater i tunna skivor.
  3. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva.
  4. Servera genast.

Fler recept inom Snittar och toasts ¤

Liknande recept som Crostini med körsbärstomater och pesto