Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 472

Kcal / portion: 29

GBR (GI) / port: 0
Recept: 726 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 22%
Fett: 42%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Cheddar lagrad 100.0 gram 50%
Pinjenötter 6.0 msk 50%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Sätt på ugnen 200oC.
- Riv osten och bred ut på bakplåtspappersklädd plåt. Strö över pinjenötter och tryck ner dem något.
- Gratinera 15 minuter i ugnen.
- Ta ut och låt svalna. Bryt i bitar.
Fler recept inom Ostefterrätter
Liknande recept som Cheddarflarn med pinjenötter
-
Äggost från Bohuslän (efterrätt)
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Kalvdans (efterrätt)
Tid: 35 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Färskosttårta på 3 ingredienser
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Cheddarflarn med pinjenötter
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Camembertgratinerade plommon (ostefterrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pepparkaka med mögelost och glögg
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ostbollar rullade i pepparkaka
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pepparkaksbollar med mögelost
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ost- och pepparkaksstubbe (ostefterrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Markus Aujalay
-
Kvibille och pumpernickel med glöggelé
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan