Päronchutney tillbehör till mat

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Päronchutney tillbehör till mat

Lägg till ingredienser

Färdig chutney dl: 7

Päron färsk

6.0 

styck

Ingefära färsk

6.0 

cm

Chilipulver

0.5 

tsk

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Strösocker

2.0 

msk

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

Om chutney >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 74

Kcal / portion: 81

GBR (GI) / port: 4

Recept: 568 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 110 gram)

Ingredienser

Visa:

Päron färsk 6.0 styck 69%

Ingefära färsk 6.0 cm 8%

Chilipulver 0.5 tsk 0%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 8%

Strösocker 2.0 msk 20%

Salt 0%

 

Kockskolan:

Om chutney > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Kärna ur och tärna päron. Skala och finhacka päron.
  2. Pressa citron i en tjockbottnad kastrull och tillsätt övriga ingredienser. Koka upp och sänk sedan värmen. Låt sjuda cirka 15 minuter. Rör om emellanåt.

Kockens kommentar

Passar till kött.

Alternativ

Major Grey´s mangochutney

Aprikos- och svartvinbärschutney

Fler recept inom Inlagt grönt, chutney

Liknande recept som Päronchutney tillbehör till mat