Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Slanggurka

1.0 

styck

Chardonnayvinäger

4.0 

msk

Strösocker

1.0 

msk

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Salt

1.0 

krm

 

Kockskolan:

 

Om inlagd gurka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 28

Kcal / portion: 32

GBR (GI) / port: 0

Recept: 127 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 115 gram)

Ingredienser

Visa:

Slanggurka 1.0 styck 39%

Chardonnayvinäger 4.0 msk 14%

Strösocker 1.0 msk 45%

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 2%

Salt 1.0 krm 0%

 

Kockskolan:

Om inlagd gurka > Äts ej

Tillagning (5 min + 15 min )

  1. Tvätta och skiva gurkan tunt. Lägg den i en skål.
  2. Tillsätt övriga ingredienser. Rör om försiktigt. Låt stå i 15 minuter före servering.

Alternativ

Inlagd ättiksgurka

Mormors inlagda ättiksgurka

Hemlagad asiagurka

Fler recept inom Inlagt grönt, chutney

Liknande recept som Inlagd chardonnaygurka med sambal oelek