Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 308

Kcal / portion: 329

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3286 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 32%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Creme fraiche 10.0 dl 98%
Dill 1.0 knippe 1%
Citronpeppar 3.0 tsk 1%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Citronskal 1.0 styck 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min + 30 min )
- Skala vitlök. Riv citronskal.
- Mixa crème fraiche med dill, citronpeppar, vitlök, citronskal och salt.
- Ställ såsen kallt i 30 minuter.
Passar t.ex. till
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Fraiche dillcrème (tillbehör)
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan