Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 1
Recept: 862 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 6%
Ingredienser
Svarta bönor konserv 400.0 gram 52%
Oliver svarta kärnfria 100.0 gram 16%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%
Tamarisoja } 1.0 msk 1%
Tabasco röd 0.5 tsk 0%
Basilika 0.5 kruka 0%
Skal av lime 1.0 styck 1%
Salt 1.0 tsk 0%
Crostini } 16.0 styck 29%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Häll bort spadet från bön- och olivburkarna.
Skölj bönorna. Skala vitlök.
Riv grönt limeskal. - Lägg alla ingredienser uto brödet i en matmixer. Mixa till jämn smet.
- Fördela mixet på brödet.
Fler recept inom Snittar & toasts
Liknande recept som Bön- och olivtapenad på crostini
-
Heta ostquesadillas (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Råbiff på pumpernickel
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Potatiskaka med lax och crème fraîche (drinktilltugg)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Brie & papaya quesadillas (drinktilltugg)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Quesadilla med salami (drinktilltugg)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grilltoast guacamole (drinktilltugg)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Frasvåfflor med löjrom, crème fraîche och rödlök
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Avokado- och sardellröra på crostini
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Thai räktoast (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan