Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 72

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1436 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 12%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Crostini } 20.0 styck 22%
Creme fraiche 1.0 dl 22%
Getost (chèvre) 200.0 gram 48%
Paprika röd 4.0 styck 10%
Persilja 0%
Kock: Magnus, Kockskolan
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på grill. Lägg in paprika. Rosta tills de är lätt brända runt om. Lägg i en plastpåse för att svalna.
- Skala paprikan genom att skrapa med en kniv. Skär i bitar. Mixa getost och creme fraiche slätt.
- Spritsa eller klicka upp getostcreme på bröd. Lägg på paprikan. Strimla persilja och strö över.
Kockens kommentar
På bilden har vi använt rågknappar istället för crostini. Båda går bra att använda.
Fler recept inom Snittar & toasts
Liknande recept som Getost och paprika
-
Heta ostquesadillas (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Råbiff på pumpernickel
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Potatiskaka med lax och crème fraîche (drinktilltugg)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Brie & papaya quesadillas (drinktilltugg)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Quesadilla med salami (drinktilltugg)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grilltoast guacamole (drinktilltugg)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Frasvåfflor med löjrom, crème fraîche och rödlök
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Avokado- och sardellröra på crostini
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Thai räktoast (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan