Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 220

Kcal / portion: 63

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1002 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 17%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 5%
Ingredienser
Avokado 3.0 styck 63%
Sardell med kapris 70.0 gram 12%
Crostini } 16.0 styck 25%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Skala och kärna ur avokadon. Häll av oljan från sardellburken. Mixa i matberedare avokado och sardeller.
- Lägg röran på brödskivorna.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Avokado- och sardellröra på crostini
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan