Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 201

Kcal / portion: 843

GBR (GI) / port: 0
Recept: 843 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 16%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Inläggningssill 350.0 gram 87%
Basilika 1.0 kruka 1%
Chilifrukt röd 0.5 styck 0%
Citronskal 1.0 styck 1%
Creme fraiche 2.0 msk 11%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Häll bort spadet och skär sillen i bitar.
Lägg sillen i en bunke. - Riv gult citronskal.
Ansa och finhacka chilifrukt och basilika.
Tillsätt allt inkl. crčme fraiche i skålen.
Blanda och ställ kallt.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Basilikasill
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjeröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk gubbröra ¤
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjessill med gräddfil & gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fräsch yoghurtsill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tångsill
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pestosill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddpepparsill med gräddfilsprimörer och citronvinaigrette
Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *