Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 221

Kcal / portion: 210

GBR (GI) / port: 0
Recept: 839 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 17%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Matjessill 4.0 filéer 67%
Gräddfil 2.0 dl 33%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
Receptet avser färdigköpta matjesillsfiléer.
- Skär matjesillen i skivor och servera med hackad gräslök och en klick créme fraiche.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Matjessill med gräddfil & gräslök
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjeröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk gubbröra ¤
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjessill med gräddfil & gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fräsch yoghurtsill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tångsill
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pestosill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddpepparsill med gräddfilsprimörer och citronvinaigrette
Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *