Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 201

Kcal / portion: 843

GBR (GI) / port: 0
Recept: 843 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 16%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Inläggningssill 350.0 gram 87%
Basilika 1.0 kruka 1%
Chilifrukt röd 0.5 styck 0%
Citronskal 1.0 styck 1%
Creme fraiche 2.0 msk 11%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Häll bort spadet och skär sillen i bitar.
Lägg sillen i en bunke. - Riv gult citronskal.
Ansa och finhacka chilifrukt och basilika.
Tillsätt allt inkl. crčme fraiche i skålen.
Blanda och ställ kallt.
Fler recept inom Påsksill
Liknande recept som Basilikasill
-
Champagnesill
Tid: 15 min (+ 36 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sturegallerian
-
Matjessill med gräddfil & gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Löksill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gubbröra ¤
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Äppelsill med ingefära
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Matjesgravad strömming med ägg och rödlök
Tid: 1 tim (+ 18 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Matjesröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Örtagårdssill
Tid: 5 min (+ 2 tim 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan