Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 104
 
    
                Kcal / portion: 225
 
    
                GBR (GI) / port: 0
Recept: 898 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 8%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Inläggningssill 3.0 filéer 42%
Stjälkselleri 2.0 stjälkar 1%
Rotselleri 300.0 gram 9%
Paprika grillad inlagd } 200.0 gram 6%
Salladslök 2.0 styck 1%
Majonnäs äkta 3.0 msk 34%
Wasabipasta } 1.0 msk 4%
Tillbehör:
Rucolasallat 100.0 gram 3%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Finhacka/fintärna sill och grönsaker.
- Blanda med majonnäs och smaka av med wasabi.
Kockens kommentar
Välj helst de sprödare inre stjälkarna i ett selleriknippe. I brist på wasabi kan man välja pepparrotspasta. I brist på inlagd paprika kan kan man lättsteka färsk paprika.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Sillsallad med selleri och wasabismak
- 
                
                    Svenskt sillbord - checklistaSvårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Matjessill med gräddfil och gräslökTid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Klassisk sillsalladTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    GubbröraTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Solöga, FågelboTid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    SilltårtaTid: 40 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Matjestarte, sillaladåb till förrätt eller bufféTid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson * 
- 
                
                    Smakrik sillsallad med tomaterTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Sillsallad med sötpotatis och brysselkålTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Dijonsenapsill med färska primörerTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                 
                     
                               
                               
                              