Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 278

Kcal / portion: 612

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2448 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 26%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Vispgrädde 6.0 dl 88%
Hallon frysta sockrade 1.0 förp. 9%
Konjak/brandy 2.0 msk 3%
Mynta till garnering 1.0 kvist 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min + 1 tim )
- Vispa grädden med hälften av bären.
Blanda in konjaken på slutet. - Häll lite kräm i botten på ett högt glas.
Fyll på med ett lager frukt och sedan mer kräm ovanpå. Toppa med frukt. - Servera med en lång sked och garnera med en myntakvist.
Fler recept inom Efterrätter
Liknande recept som Raspberry Romanoff
-
Jordgubbstårta (bärtårta)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Svenska jordgubbar med vit choklad
Tid: 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Jordgubbar med maräng och cointreaukräm
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Frusen rabarbertårta
Tid: 40 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Enkel bärtårta
Tid: 20 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Cheesecake med citronsmak och bär
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Äppelflarnstårta
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Raw aprikossorbet
Tid: 5 min (+ 5 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rabarberkompott / rabarberkräm
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Toscapaj
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan