Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 44

Kcal / portion: 71

GBR (GI) / port: 3
Recept: 283 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Melon 1.0 styck 39%
Ananas färsk 0.5 styck 44%
Papaya färsk 0.5 styck 17%
Tillbehör:
Glass? 0%
Sorbet? 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär bort skal på frukten. Dela och ta bort innanmätet på melon och papaya. Dela fruktköttet i ganska stora bitar.
- Blanda allt i en serveringsskål.
- Servera eventuellt med glass eller sorbet.
Kockens kommentar
Välj ingredienser efter tillgång och säsong.
MENYFÖRSLAG
Fler recept inom Efterrätter
Liknande recept som Exotisk enkel fruktsallad
-
Äppelflarnstårta
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Toscapaj
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Jordgubbstårta (bärtårta)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Marängsviss (marängsuisse, hovdessert)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Karamelliserad ananas med muscovadocreme
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Äppelkaka med kardemumma och citron
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Smördegstarteletter med äpple och mascarpone ¤
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Daimtårta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bärpaj med smulpajsdeg
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan