Kalori- och GI:
    
                Kcal / 100 gram: 202
    
                Kcal / portion: 174
    
                GBR (GI) / port: 3
Recept: 3130 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 9%
Kolhydrater: 29%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Ananas färsk 2.0 styck 16%
Strösocker 2.0 dl 24%
Muscovadosocker 2.0 dl 19%
Creme fraiche 4.0 dl 41%
Träspett 18.0 styck Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Tillagning (20 min + 24 tim )
- Koka upp creme fraiche och muscovado. Häll upp i en form. Ställ in i kylen över natten.
 - Skala ananas. Dela ananasen i kvartar. Skär ut stocken. Dela varje del en gång till.
 - Smält socker i en stekpanna och låt det få lite färg. Lägg i ananasen. Låt den puttra i karamellen i några minuter.
 - Tag upp och trä på grillpinnar. Servera med muscovadocremen.
 
Fler recept inom Efterrätter
Liknande recept som Karamelliserad ananas med muscovadocreme
- 
                
                  
                
                Äppelflarnstårta
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Toscapaj
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Jordgubbstårta (bärtårta)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Marängsviss (marängsuisse, hovdessert)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Karamelliserad ananas med muscovadocreme
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Äppelkaka med kardemumma och citron
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Smördegstarteletter med äpple och mascarpone ¤
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Daimtårta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 - 
                
                  
                
                Bärpaj med smulpajsdeg
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
 
              
              
                    