Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Rostbiff tilllagad

4.0 

skivor

Rågbröd

4.0 

skivor

Sallatsblad

4.0 

styck

Remouladsås färdig

1.0 

dl

Gul lök

0.5 

styck

Pepparrot nyriven

3.0 

msk

Curry ¤

1.0 

krm

Syltlök

20.0 

styck

Bordssmör 75% fett

 

 

Salt och peppar

 

 

 

Ger 1 smörgås/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 271

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1085 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 7%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 154 gram)

Ingredienser

Visa:

Rostbiff tilllagad 4.0 skivor 13%

Rågbröd 4.0 skivor 46%

Sallatsblad 4.0 styck 1%

Remouladsås färdig 1.0 dl 62%

Gul lök 0.5 styck 2%

Pepparrot nyriven 3.0 msk 2%

Curry ¤ 1.0 krm 0%

Syltlök 20.0 styck 3%

Bordssmör 75% fett 0%

Salt och peppar 0%

 

Ger 1 smörgås/portion 

Tillagning (7 min )

  1. Bred smör på brödet.
    Smaksätt färdigköpt remoladsås
    med curry.

  2. Lägg på sallatsblad och rostbiff.
    Dekorera med övriga ingredienser.
    Salta & peppra.

Kockens kommentar

Vi har valt en tjockare skiva rostbiff per smörgås. Det är mer lättuggat med 2 st tunna skivor i stället. Syltlöken kan bytas mot ättiksgurka, eller variera enligt egen smak.

PASSAR TILL

Laga egen remouladsås

Fler recept inom Mackor

Liknande recept som Rostbiffsmörgås