Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 338

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1354 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 15%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Brieost 28% fett 8.0 skivor 49%
Bacon 12.0 skivor 55%
Tomater 4.0 styck 5%
Gräslök 0.3 knippe 0%
Mörkt bröd 0%
Ger 1 smörgås/portion
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (9 min )
- Lägg bacon i stekpanna och stek dem knapriga på medelhög värme.
Låt den rinna av på hushållspapper. - Finhacka gräslök.
Bred matfett på brödet.
Lägg på bacon och ost.
Garnera med gräslök och tomat.
Kockens kommentar
Bacon kan med fördel tillredas i micro. Lägg hushållspapper på en tallrik, därpå baconskivor och täck med hushållspapper. Ca 1 minut per baconskiva.
Fler recept inom Mackor
Liknande recept som Briebacon
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Club sandwich - aristokratisk kycklingmacka
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skinktoast
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Panini med leverpastej och gurka
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm räktoast med mango, chili och tomat
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan