Havssnittar (drinktilltugg)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Havssnittar (drinktilltugg)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Räkor skalade

100.0 

gram

Majonnäs äkta

3.0 

msk

Formfranska

4.0 

skivor

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Forellrom (el. löjrom)

30.0 

gram

Gräslök

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Champagne Massé Brut

Mousserat torrt vitt vin
Pris: 199 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 306

Kcal / portion: 213

GBR (GI) / port: 2

Recept: 851 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 21%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 70 gram)

Ingredienser

Visa:

Räkor skalade 100.0 gram 13%

Majonnäs äkta 3.0 msk 35%

Formfranska 4.0 skivor 24%

Smör normalsaltat 2.0 msk 23%

Forellrom (el. löjrom) 30.0 gram 4%

Gräslök 0%

Tillagning (15 min )

  1. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme
    tills de fått en gyllenbrun färg.

  2. Tag ett glas och måtta rundlar på brödskivorna och skär ut.

  3. Blanda räkor och majonnäs till en röra och lägg ovanpå rundlarna. Toppa med forellrom och en gräslökskvist. Servera.

Fler recept inom Snittar & toasts

Liknande recept som Havssnittar (drinktilltugg)