Laxsmörgås med kapris (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Laxsmörgås med kapris (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Mörkt bröd

4.0 

skivor

Lax varmrökt

8.0 

skivor

Rödlök

0.5 

styck

Rostad lök

4.0 

tsk

Stenbitsrom

50.0 

gram

Kapris

2.0 

msk

Svartpeppar nymald

 

 

Bordssmör 75% fett

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 473

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1891 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 279 gram)

Ingredienser

Visa:

Mörkt bröd 4.0 skivor 21%

Lax varmrökt 8.0 skivor 71%

Rödlök 0.5 styck 2%

Rostad lök 4.0 tsk 2%

Stenbitsrom 50.0 gram 3%

Kapris 2.0 msk 0%

Svartpeppar nymald 0%

Bordssmör 75% fett 0%

Tillagning (12 min )

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Bred matfett på brödet, eller hoppa över matfettet med tanke på att laxen är fet.
  3. Lägg en laxskiva på varje brödskiva. Garnera med röd- och rostad lök, rom och kapris. Mal över lite svartpeppar.

Fler recept inom Brödförrätt

Liknande recept som Laxsmörgås med kapris (förrätt)