Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 473

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1891 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 7%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Mörkt bröd 4.0 skivor 21%
Lax varmrökt 8.0 skivor 71%
Rödlök 0.5 styck 2%
Rostad lök 4.0 tsk 2%
Stenbitsrom 50.0 gram 3%
Kapris 2.0 msk 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Skala och finhacka löken.
- Bred matfett på brödet, eller hoppa över matfettet med tanke på att laxen är fet.
- Lägg en laxskiva på varje brödskiva. Garnera med röd- och rostad lök, rom och kapris. Mal över lite svartpeppar.
Fler recept inom Brödförrätt
Liknande recept som Laxsmörgås med kapris (förrätt)
-
Toast Skagen (förrätt)
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Löjromstoast / forellromstoast (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Laxsmörgås med kapris (förrätt)
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Räksmörgås på rågkaka (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm tomatbruschetta (förrätt)
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sötsyrlig Avocado och crabsticksröra
Svårighet: Lätt, Receptgivare: