Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 79

Kcal / portion: 125

GBR (GI) / port: 1
Recept: 501 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 7%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Kvisttomater 6.0 styck 21%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 3%
Basilika 0.5 kruka 1%
Olivolja 0.5 dl 75%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (40 min )
- Finhacka tomater. Skala och finhacka vitlök. Strimla basilika.
- Lägg i en bunke tomater, vitlök, basilika, olivolja, salt och peppar. Låt stå och dra 20 minuter.
- Sätt ugnen på 200ºC grill.
- Rosta bröden cirka 3 minuter, ta ut och lägg på tomatröran. Rosta ytterligare 5 minuter.
Fler recept inom Brödförrätt
Liknande recept som Varm tomatbruschetta (förrätt)
-
Toast Skagen (förrätt)
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Löjromstoast / forellromstoast (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Laxsmörgås med kapris (förrätt)
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Räksmörgås på rågkaka (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm tomatbruschetta (förrätt)
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sötsyrlig Avocado och crabsticksröra
Svårighet: Lätt, Receptgivare: