Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 192

Kcal / portion: 113

GBR (GI) / port: 0
Recept: 453 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 13%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Rågrut, rutknäcke 2.0 skivor 17%
Chèvre 100.0 gram 76%
Cocktailtomater 8.0 styck 7%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Dela chévren i 8 bitar och lägg i en ugnsfast form. Lägg en cocktailtomat på varje ostbit.
- Baka i ugnen på 275 grader tills tomaterna pyser.
- Dela knäckebrödsskivorna i 8 delar och lägg osten med tomaterna på knäckebrödsbitarna med en stekspade. Servera.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Ostkrämstomater
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan