Tårtbottnar ¤ (9 recept)
- Sortera efter:
- Relevans,
- Kcal/100g,
- Kcal/port,
- GBR/GI
- 
                
- 
                [1] 
- 
                
- 
                
                    Vanlig svensk sockerkaksbotten, rulltårtebottenTid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt   317 Kcal / 100g   678 Kcal / portion   GBR (GI) 31 / portion 
- 
                
                    Genoise-anslag, sockerkaksbotten på varmvispade äggTid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel   299 Kcal / 100g   553 Kcal / portion   GBR (GI) 19 / portion 
- 
                
                    Chiffon-anslag, Chiffon cake, sockerkaka på vispad gula och vitaTid: 2 tim , Svårighet: Medel   320 Kcal / 100g   621 Kcal / portion   GBR (GI) 9 / portion 
- 
                
                    Jaconde-anslag, sockerkaksbotten eller tårta på mandel och marängSvårighet: Medel   327 Kcal / 100g   685 Kcal / portion   GBR (GI) 2 / portion 
- 
                
                    ChoklatårtbottenTid: 20 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt   297 Kcal / 100g   374 Kcal / portion   GBR (GI) 13 / portion 
- 
                
                    Spröd marängbotten av fransk marängTid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel   278 Kcal / 100g   809 Kcal / portion   GBR (GI) 82 / portion 
- 
                
                    Seg marängbotten av schweizisk marängTid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Halvavancerat   287 Kcal / 100g   449 Kcal / portion   GBR (GI) 48 / portion 
- 
                
                    Dacquoise-anslag, Palois-anslag marängmandelbottenTid: 1 tim , Svårighet: Lätt   345 Kcal / 100g   959 Kcal / portion   GBR (GI) 13 / portion 
- 
                
                    Pepparkaksströ (smaksättare)Tid: 10 min , Svårighet: Lätt   508 Kcal / 100g   515 Kcal / portion   GBR (GI) 13 / portion 
- 
                
- 
                [1] 
- 
                
