Pajer, tårtor, bakelser (149 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pâte ā choux, petit chouxdeg, branddeg - grundrecept
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
227 Kcal / 100g
61 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk äppelpaj
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
312 Kcal / 100g
658 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Klassisk wienerbrödsdeg, wienerdeg, wienerbrødsdej
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Avancerat
448 Kcal / 100g
4810 Kcal / portion
GBR (GI) 85 / portion
-
Söt pajdeg till efterrättspaj - grundrecept
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel
467 Kcal / 100g
217 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Vanlig svensk sockerkaksbotten, rulltårtebotten
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt
317 Kcal / 100g
678 Kcal / portion
GBR (GI) 31 / portion
-
Nationaldagsbakelsen, Sverigebakelsen
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
358 Kcal / 100g
247 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Smulpajsdeg - Pâte crumble
Tid: 45 min , Svårighet: Mkt lätt
497 Kcal / 100g
1668 Kcal / portion
GBR (GI) 36 / portion
-
Konditorns fruktmousse till tårtor, pajer
Svårighet: Avancerat
256 Kcal / 100g
731 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Fruktmoussetårta med jordgubb och mango
Tid: 2 tim (+ 8 tim) , Svårighet: Avancerat
235 Kcal / 100g
300 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Choux ā la crčme, petits chouer med grädde (profiteroles)
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
268 Kcal / 100g
177 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion