11 recept med Grön mousse, puré, paté
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Grön ärtpesto (tillbehör)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                63 Kcal / 100g
                96 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Orientalisk linsröra (tillbehör)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                84 Kcal / 100g
                101 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Mushy peas, grön ärtpuré
Mushy = grötig, mosig. Mushy peas är klassiskt engelskt tillbehör till fish a...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                102 Kcal / 100g
                135 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Oliv- och aubergineröra
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                75 Kcal / 100g
                152 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Svamptimbal (tillbehör)
Att tillaga i små formar kallas cocotte (sv. kokott). Ingår ägg talar om &q...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                211 Kcal / 100g
                170 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Blomkålspaté (tillbehör)
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                79 Kcal / 100g
                191 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kikärtsröra med tomat (tillbehör)
Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                165 Kcal / 100g
                229 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Linspuré
Passar både till kött och fisk.
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                127 Kcal / 100g
                330 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Puylinspuré (tillbehör)
Puylinser har franskt ursprung och anses av många som de finaste. De används ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                201 Kcal / 100g
                365 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Ärtpurépuck, cylinder
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                159 Kcal / 100g
                394 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)