22 recept med Kokta grönsaker
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Koka grönsaker - grundrecept
Vid kokning avger grönsakerna värdefulla vitaminer och mineraler. Därför skall ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
14 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokt spenat, stekt spenat
Spenat är god och nyttig mat som är rik på C- och A-vitamin samt järn (men inte...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smörslungade ärter och bönor
Slunga = något som kastas runt i speciella slungor, till exempel tvättade grö...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
30 Kcal / 100g
27 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Blancherade rädisor
Blanchera = koka kort tid, eller egentligen att lägga varan i kallt vatten som ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
25 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Borretanlök är en liten tillplattad kepalök, en variant av gul lök. Benämns oft...
Tid: 40 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
26 Kcal / 100g
34 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Så skalas och kokas vit sparris
Vit kokt sparris är en ypperlig delikatess till mat eller som förrätt med hol...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
27 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ratatouille, blandade grönsaker från Provence
Ratatouille har sitt ursprung från Nice i Frankrike. Ordet från det occitansk...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
27 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Broccoli al dente
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
36 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Salladskål med ärter
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
53 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Broccoli med citrusdressing
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Maximillian
135 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)