20 recept med Kål- och råkostsallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Coleslaw Waldorf - amerikansk vitkålssallad
Coleslaw är en klassisk amerikansk sidorätt, med vitkål som bas. Varianterna är...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                146 Kcal / 100g
                229 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Grönkålssallad på blå kongo med äpple och feta
Passar bäst till kötträtter.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
                113 Kcal / 100g
                144 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Lätt rödkålssallad
Gott till skinka och köttbullar.
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                150 Kcal / 100g
                91 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rödkålssallad
Rödkål passar bra att servera till skinka, revbensspjäll eller stekt fågel.
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
                47 Kcal / 100g
                123 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Skånsk brunkål av vitkål
Brunkål passar bl.a. till skinka, revbensspjäll eller fläskkorv. Brunkål, på ga...
Tid: 1 tim 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
                61 Kcal / 100g
                208 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Rotfruktssallad
Blanda friskt olika rotsaker efter tillgång. Blanda gärna med någon frukt och/e...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                87 Kcal / 100g
                143 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)
Kimchi är en klassisk koreansk sidorätt (bancha) av surade grönsaker server...
Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                19 Kcal / 100g
                23 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rotsellerisallad
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock e...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                100 Kcal / 100g
                71 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                144 Kcal / 100g
                282 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Rödkålssallad med valnötter till maten
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                217 Kcal / 100g
                211 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)