Grönkålssallad på blå kongo med äpple och feta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Om kål >

 

 

Så lagas bladkål >

 

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grönkålssallad på blå kongo med äpple och feta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 113

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 2

Recept: 578 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 127 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om kål > Äts ej

Så lagas bladkål > Äts ej

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (15 min )

  1. Skala och klyfta potatis. Stek den i panna med olivolja på medelhög värme i 5 minuter. Salta lätt.
  2. Riv grönkålsbladen i mindre bitar. Dela fetaosten i bitar. Kärna ur och klyfta äpple.
  3. Vänd ner äpple och grönkål i potatisen och stek någon minut.
  4. Vänd ner feta och ta av från plattan.
  5. Lägg upp och pressa citron över.

Kockens kommentar

Passar bäst till kötträtter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem