
Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 144

Kcal / portion: 282

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1692 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 11%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Strimla kål. Blanda med salt, peppar, olja och vinäger. Låt stå i 10 minuter.
- Skala och filea apelsiner (skär bort hinnan på klyftorna). Krama ur hinnorna som blir kvar ner i kålblandningen. Grovhacka nötter. Dela dadlar och ta ur kärnorna.
- Blanda allt och smaka av. Lägg upp och servera.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)