Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 144
            Kcal / portion: 282
            GBR (GI) / port: 2
Recept: 1692 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 11%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Strimla kål. Blanda med salt, peppar, olja och vinäger. Låt stå i 10 minuter.
 - Skala och filea apelsiner (skär bort hinnan på klyftorna). Krama ur hinnorna som blir kvar ner i kålblandningen. Grovhacka nötter. Dela dadlar och ta ur kärnorna.
 - Blanda allt och smaka av. Lägg upp och servera.
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)