Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

Olivolja

0.8 

dl

Rödvinsvinäger

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödkålsallad med paranötter, dadlar och apelsin

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 144

Kcal / portion: 282

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1692 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 11%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 196 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 0.8 dl 33%

Rödvinsvinäger 2.0 msk 1%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Strimla kål. Blanda med salt, peppar, olja och vinäger. Låt stå i 10 minuter.
  2. Skala och filea apelsiner (skär bort hinnan på klyftorna). Krama ur hinnorna som blir kvar ner i kålblandningen. Grovhacka nötter. Dela dadlar och ta ur kärnorna.
  3. Blanda allt och smaka av. Lägg upp och servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem