26 recept med Grönsakssallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Krispig rädissallad
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
29 Kcal / 100g
32 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad
Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
33 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grönsallad helt enkelt
Blanda gärna olika sallater med varandra och variera t.ex. med olika rotfrukter...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
23 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Örtsallad
En sallad som passar bra till skaldjur. Citron går bra att bytas ut mot vitvins...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
126 Kcal / 100g
43 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel tomatsallad
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
21 Kcal / 100g
48 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sötsur rödlök till maten
Passar till allehanda kött och fiskrätter. I brist på tamarisoja använd annan j...
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
58 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Glasörtssallad
Glasört växer på öppna ler- och slamområden i anslutning till havet. Hemmahöra...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
181 Kcal / 100g
67 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tomat- och avokadosallad
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
74 Kcal / 100g
69 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bönsallad med rödlök och tomat
Svarighet: Lätt, Kock:
65 Kcal / 100g
79 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)