Bönsallad med rödlök och tomat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Dijonsenap ¤

2.0 

tsk

Svartpeppar nymald

2.0 

krm

Salt

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bönsallad med rödlök och tomat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 79

GBR (GI) / port: 1

Recept: 628 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 4%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 120 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dijonsenap ¤ 2.0 tsk 2%

Svartpeppar nymald 2.0 krm 0%

Salt 1.0 tsk 0%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Tina bönorna.
  2. Skiva rödlöken och klyfta tomaterna. Tomatklyftorna kan du med fördel dela på hälften så de inte blir för stora.
  3. Blanda ingredienserna till vinägretten och häll över grönsakerna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem