Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 65

Kcal / portion: 79

GBR (GI) / port: 1
Recept: 628 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 4%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Dijonsenap ¤ 2.0 tsk 2%
Svartpeppar nymald 2.0 krm 0%
Salt 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
sofiemariastenberg
Tillagning
- Tina bönorna.
- Skiva rödlöken och klyfta tomaterna. Tomatklyftorna kan du med fördel dela på hälften så de inte blir för stora.
- Blanda ingredienserna till vinägretten och häll över grönsakerna.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)