Krispig rädissallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Krispig rädissallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 32

GBR (GI) / port: 1

Recept: 127 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 0%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 110 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skär bort ändarna på sockerärterna och dela dem sedan på längden.
  2. Skär av blasten på rädisorna och skär dem i tunna skivor.
  3. Salta salladen lätt före servering. Servera salladen ev. med dressing till.

Passar till

Enkel vinegrett

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem