11 recept med Hjort, rådjur
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hjortytterlår med basilikamarinad
Allt kan förberedas dagen innan, förutom de sista basilikabladen och osten. S...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
246 Kcal / 100g
438 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Balsamicoglaserad rådjursstek med wokade honungsgrönsaker
Bästa köttet får man från ungdjur, och då är det en delikatess med mild v...
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
110 Kcal / 100g
547 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri
Finns inte färsk karljohan går det bra med 25 gram torkad till 4 portioner.
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
681 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor
Läs mer om tillagning rådjurskött, se > Så lagas rådjur.
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
109 Kcal / 100g
686 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hjortrostbiff med rotsaker i apelsin och senapsvinaigrette
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
131 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form
Tid: 35 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
139 Kcal / 100g
657 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rödvinsmarinerad hjort- eller rådjursstek
Tid: 2 tim 30 min (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
121 Kcal / 100g
781 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Hjortgryta, rådjursgryta
Tillred gärna grytan en dag i förväg och ställ kallt. Det blir mustigare i smak...
Tid: 2 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
87 Kcal / 100g
540 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Hjortskav i senapssås med potatisstomp
Potatisstomp/stomppotatis är ett gammalt uttryck för potatismos. Stompa (en...
Svarighet: Lätt, Kock:
198 Kcal / 100g
1063 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rådjur med moscylinder och mögelost
Läs mer om tillagning rådjur, se > Så lagas rådjursstek.
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
121 Kcal / 100g
603 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion