29 recept med Nöt-, ox- och köttgryta

  • Stroganoff på högrev

    Stroganoff på högrev

    Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    139 Kcal / 100g

    929 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Caldillo - mexikansk kalops

    Caldillo - mexikansk kalops

    I stället för jalapenos kan man använda t.ex. mexikansk salsa verdesås för at...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    144 Kcal / 100g

    850 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Enkel burgundisk köttgryta

    Enkel burgundisk köttgryta

    Burgundisk = från Bourgogne, Frankrike, det vill säga Bourgogne.Koktid köttgr...

    Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:

    144 Kcal / 100g

    585 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

  • Grekisk gryta

    Grekisk gryta

    Svarighet: Lätt, Kock:

    154 Kcal / 100g

    851 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Boeuf Bourguignon

    Boeuf Bourguignon

    Receptet kommer från Mathem.Ett traditionellt recept från Bourgogne i Frankrike...

    Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    157 Kcal / 100g

    406 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Nötgryta med örter (GI-recept)

    Nötgryta med örter (GI-recept)

    Detta är ett testrecept som ingår i en analys av GI-metoden. Receptet är hämt...

    Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    172 Kcal / 100g

    383 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Fransk köttgryta

    Fransk köttgryta

    Svarighet: Medel, Kock:

    177 Kcal / 100g

    582 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta

    Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta

    Detta är ett förenklat recept av rätten. För klassisk tillagning se recept &g...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    183 Kcal / 100g

    722 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne

    Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne

    Portionsmängden är väl tilltagen för att gäster föredrar olika tillbehör. D...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    206 Kcal / 100g

    2175 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem