
Kryddig höstgryta med sting av starka korvar och vitlök (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 460

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2300 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 8%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skala lök och vitlök. Skör lök i klyftor. Skär högrev i stora kuber. Skär korv och parika i större bitar.
- Bryn köttet i smör till fin färg i en stor stekgryta. Tillsätt lök, vitlök, paprika och korv. Stek några minuter.
- Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vin och alla kryddor. Häll på vatten så att det täcker. Låt sjuda 2 ½ timme under lock utan att röra.
- Ta av locket. Höj temperaturen. Låt det mesta av vätskan koka in. Servera med kall yoghurt och krispig sallad.