Kryddig höstgryta med sting av starka korvar och vitlök (LCHF-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 5

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kryddig höstgryta med sting av starka korvar och vitlök (LCHF-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 460

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2300 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 342 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > %

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Skala lök och vitlök. Skör lök i klyftor. Skär högrev i stora kuber. Skär korv och parika i större bitar.
  2. Bryn köttet i smör till fin färg i en stor stekgryta. Tillsätt lök, vitlök, paprika och korv. Stek några minuter.
  3. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vin och alla kryddor. Häll på vatten så att det täcker. Låt sjuda 2 ½ timme under lock utan att röra.
  4. Ta av locket. Höj temperaturen. Låt det mesta av vätskan koka in. Servera med kall yoghurt och krispig sallad.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem