Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 383

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1530 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 12%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär kött i grytbitar. Skala och skiva vitlök.
- Bryn köttet i smör i en het stekpanna. Lägg över i en gryta. Fräs vitlök utan att bränna. Lägg i grytan.
- Krydda med salt, peppar och örter. Häll på vatten, kalvfond, vinäger och grädde. Låt grytan koka under lock en timme.
- Skär salladslök och örter. Vänd ner i grytan. Låt koka någon minut innan servering.