17 recept med Anka och gås

  • Helstekt gås utan krås (grundrecept)

    Helstekt gås utan krås (grundrecept)

    Portions- och näringsberäkning är speciellt och extra komplicerat för varor s...

    Tid: 4 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:

    195 Kcal / 100g

    395 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky

    Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky

    Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas por...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    96 Kcal / 100g

    491 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Sprängd (rimmad) gås utan krås

    Sprängd (rimmad) gås utan krås

    "Sprängd" är ett gammat uttryck för rimmad (insaltad), det vill säg...

    Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    332 Kcal / 100g

    538 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Marinerad anka med smak av apelsin och fikon

    Marinerad anka med smak av apelsin och fikon

    Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas porti...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    123 Kcal / 100g

    590 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis

    Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis

    Energi: Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här berä...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    133 Kcal / 100g

    626 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Hel ugnslagad apelsinanka

    Hel ugnslagad apelsinanka

    Ankan skall stekas på galler vilket bäst sker i en ugns­panna med gallertills...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    304 Kcal / 100g

    662 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Gåsbröst ā la anka på päronbädd

    Gåsbröst ā la anka på päronbädd

    Gås och anka tillagas på samma sätt. Det är fet mat, men det mesta av fettet ...

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    245 Kcal / 100g

    715 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Grillade ankbröst med het sås

    Grillade ankbröst med het sås

    Ankbröst kan även stekas i stekpanna. Stek 10-15 minuter på fettsidan och 5-1...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    212 Kcal / 100g

    804 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

  • Confit de Canard, uppvärmd konservanka

    Confit de Canard, uppvärmd konservanka

    Confit de Canard (anka kokt i olja) är en vanlig rätt i Frankrike. Sådan kons...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    305 Kcal / 100g

    933 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Helstekt gås till fest

    Helstekt gås till fest

    Det avancerade med gås är inte så mycket tillagningen av varorna var för sig,...

    Tid: 3 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock:

    140 Kcal / 100g

    951 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem