34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Risgrynspudding med saftsås (efterrätt)
Risgrynspudding är en tjockare variant av risgrynsgröt, klassisk rätt till ...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                88 Kcal / 100g
                164 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Mannagrynspudding med hallon
Recept och bild från Kryddburken. Läs mer > Om pudding.
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                111 Kcal / 100g
                343 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Ju(v)lig tiramisu
Savoiardikex är långsmala runda kex från Italien, som speciellt används till ...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
                115 Kcal / 100g
                210 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Crčme caramel - brylépudding (äggkräm)
Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...
Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                139 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Ris ā la Malta (efterrätt)
Rätten har inget med landet Malta att göra. Namnet tros vara en förvanskning ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                149 Kcal / 100g
                428 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion
 - 
              
              Klassisk eller modern chokladpudding
Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                150 Kcal / 100g
                389 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Karamelliserad saffransgröt (efterrätt)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
                154 Kcal / 100g
                140 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Kryddyoghurtpannacotta
Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrätt ...
Tid: 40 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                172 Kcal / 100g
                163 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Kryddig pannacotta med jordgubbs- och limetopping
En ljuvlig dessert av lenaste havre, kanel och kardemumma. Tillsammans med jord...
Tid: 20 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                179 Kcal / 100g
                345 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Lätt äggkräm med citron och bär
Lätt äggkräm = vaniljsås, till skillnad från tjock äggkräm = kräm. Läs mer ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                186 Kcal / 100g
                424 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)