34 recept med Krämefterrätt, pannacotta, pudding

  • Risgrynspudding med saftsås (efterrätt)

    Risgrynspudding med saftsås (efterrätt)

    Risgrynspudding är en tjockare variant av risgrynsgröt, klassisk rätt till ...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    88 Kcal / 100g

    164 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Mannagrynspudding med hallon

    Mannagrynspudding med hallon

    Recept och bild från Kryddburken. Läs mer > Om pudding.

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    111 Kcal / 100g

    343 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

  • Ju(v)lig tiramisu

    Ju(v)lig tiramisu

    Savoiardikex är långsmala runda kex från Italien, som speciellt används till ...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef

    115 Kcal / 100g

    210 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Crčme caramel - brylépudding (äggkräm)

    Crčme caramel - brylépudding (äggkräm)

    Brylé (fr. brulé) = bränna, bränna vid men inte nödvändigtvis vidbränt, svart...

    Tid: 1 tim 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan

    139 Kcal / 100g

    206 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Ris ā la Malta (efterrätt)

    Ris ā la Malta (efterrätt)

    Rätten har inget med landet Malta att göra. Namnet tros vara en förvanskning ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    149 Kcal / 100g

    428 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Klassisk eller modern chokladpudding

    Klassisk eller modern chokladpudding

    Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    150 Kcal / 100g

    389 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Karamelliserad saffransgröt (efterrätt)

    Karamelliserad saffransgröt (efterrätt)

    Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...

    Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:

    154 Kcal / 100g

    140 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Kryddyoghurtpannacotta

    Kryddyoghurtpannacotta

    Pannacotta ("kokt grädde") är en klassisk italiensk gräddefterrätt ...

    Tid: 40 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    172 Kcal / 100g

    163 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Kryddig pannacotta med jordgubbs- och limetopping

    Kryddig pannacotta med jordgubbs- och limetopping

    En ljuvlig dessert av lenaste havre, kanel och kardemumma. Tillsammans med jord...

    Tid: 20 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    179 Kcal / 100g

    345 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Lätt äggkräm med citron och bär

    Lätt äggkräm med citron och bär

    Lätt äggkräm = vaniljsås, till skillnad från tjock äggkräm = kräm. Läs mer ...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Arla

    186 Kcal / 100g

    424 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem